Kulmien muotoilu

Kulmien värjäys ja vahaus, brow lift, microblading, hennakulmat… Meiltä löydät monipuoliset kulmienmuotoilupalvelut sinun toiveidesi mukaan.

Suihkurusketus

Hehkuva ja luonnollinen rusketus Vita Liberata -tuotteilla, jossa lisäksi hoitavana ainesosana rauhoittava ja kosteuttava aloe vera.

Ripsienpidennykset

Lash liftin ja ripsien värjäyksen lisäksi tarjontaamme kuuluvat myös ripsienpidennykset. Ammattitaitoinen tiimimme opastaa mielellään sinulle sopivan ripsityylin valitsemisessa!

Kasvohoidot

Swiss Colorin patentoima Derma SR on kemiallinen kuorinta, joka hoitaa tehokkaasti esimerkiksi aknea, arpia, pigmenttimuutoksia ja kuivaa ihoa. Hoito sisältää halutessa mikroneulauksen. 

Sokeroinnit

Sokerointi on tehokas tapa poistaa ihokarvat, mutta myös hyvä keino ihon heleyttämiseen. Sokerointi irroittaa kuolleen ihosolukon hellävaraisesti, jolloin iho on vastaanottavaisempi kosteuttaville voiteille.

Meikkaukset ja kampaukset

Yksilöllisesti toteutetut meikkaukset arkeen ja juhlaan! Kokeile myös ihanaa Curl Baria, jossa loihdimme kauniit kiharat nopeasti ja edullisesti.

Geelilakkaus

BrowBar Helsinki tarjoaa uutena palveluna kynsien geelilakkaukset, jotka takaavat kauniit ja kestävät kynnet jopa kolmeksi viikoksi.